Veelgestelde vragen

Wat is het maximaal aantal personen per kamer? Zijn er arrangementen mogelijk?

De Challenge Room beschikt over twee speelkamers. In elke kamer kunnen er max. 6 personen tegelijkertijd (één team). Een team bestaat uit 3-6 personen. Ons advies is echter om het spel te spelen met 4 of 5 personen. Voor grote groepen bieden wij arrangementen aan in combinatie met beide kamers en eten en-/of bowlen bij de Rusheuvel. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Klik dan hier. Voor vragen over de arrangemtnen kunt u bellen met de Rusheuvel: 0412-64 40 05 of mailen naar info@challengeroom.nl.

Via reserveren zijn de beschikbare tijden van de kamers zichtbaar door op de gewenste datum te klikken.

 

Zit er verschil in de twee kamers?

In de kamers zit een verschillend verhaal en de kamers zien er anders uit. Het zijn twee verschillende ervaringen die beide de moeite waard zijn. Heb je dus één van de twee kamers gehad dan raden we je zeker aan om nog een keer terug te komen voor de andere kamer.

Wat is de minimale leeftijd en is het spel geschikt voor zwangere vrouwen, 65-plussers en/of licht claustrofobische mensen?

Vanwege het niveau van de raadsels hanteren wij een adviesleeftijd van 16 jaar of ouder. Wanneer jullie bewust de keuze maken om het spel te spelen met personen onder de 16 jaar, dan is dit toegestaan.

Mocht er iemand slecht te been zijn of licht claustrobisch, adviseren wij om in Dr Freud de uitdaging aan te gaan! Vermeld dit vooraf bij het personeel van Challenge Room.
Deelnemen aan dit spel te allen tijde op eigen risico.

 

Het komt nogal ‘horror’ achtig over, is het ook eng?

Wij zoeken zeker een bepaalde spanning op, echter is er geen sprake van horror en willen we dan ook benadrukken dat het spel geschikt is voor iedereen.

 

Wat zijn de tarieven?

Voor tarieven klik hier

 

Kan ik een cadeaubon kopen?

Ja, er zijn cadeaubonnen beschikbaar. Deze zijn momenteel helaas niet online verkrijgbaar, maar enkel bij de Rusheuvel te koop.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Bij een annulering binnen 48 uur voor de boeking, wordt €35 in rekening gebracht. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om €90 (per gereserveerde tijdslot) in rekening te brengen. Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen. Annuleer je afspraak via de "Annuleer de afspraak" link in je bevestigingsmail.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Direct bij reservering dient er betaald te worden via IDeal. Op de locatie zelf is er de mogelijkheid om drankjes/hapjes contant of per pin te betalen

 

Wat is jullie telefoonnummer/e-mail adres?

Klik hier voor onze contactgegevens.